• 1
  • 2
  • 3

Lessen

Maandag 19.00 - 20.00 uur FlowYoga 
Maandag 20.15 - 21.15 uur Hatha Yoga

Dinsdag 09.15 - 10.15 uur OchtendYoga
Dinsdag
19.00 - 20.00 uur FlowYoga 
Dinsdag 20.15 - 21.15 uur Hatha Yoga

Het lesgeld bedraagt € 89,50 per blok van 10 lessen. Proefles is gratis. 
Wil je twee keer per week les? Dan ontvang je 15% korting op het lesgeld van de tweede serie lessen.
Kies je voor losse lessen, dan betaal je € 11,00 per les en kom je als er ruimte is.

Woensdag 16.15 - 17.15 uur Ouder&kind yoga (of donderdag dezelfde tijd bij voldoende deelname - zes lessen)

Wil je zeker zijn van een plek?
Opgave kan al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tussentijds instromen is mogelijk.
Kijk voor actuele informatie over nieuwe cursussen ook op facebook.

Wat heb je nodig?

Gemakkelijk zittende kleding, warme sokken en een grote handdoek of fleecedeken.. Het is handig tien minuten voor de les aanwezig te zijn.
Het is handig tien minuten voor de les aanwezig te zijn.

Huisregels

Yoga beoefen je in een groep. Dan is het fijn dat je denkt om je eigen hygiëne. Neem bij voorkeur schone sokken mee naar de yoga les. Gebruik zo weinig mogelijk parfum, het kan overheersend zijn. Deodorant is voldoende.
Als je onder behandeling bent van een arts of fysiotherapeut, is het aan te raden deze te raadplegen, voordat je je aanmeldt.

Wanneer je yoga volgt, is het belangrijk te weten dat als je bepaalde oefeningen of bewegingen - om welke reden dan ook - niet kunt of wilt doen, je op geen enkele wijze verplicht bent deze oefeningen of bewegingen te doen. Je bewaakt altijd je eigen grenzen hierin. 
De docent is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van deze oefeningen en bewegingen en het niet naleven van de coronamaatregelen door cursisten.

Een yogaserie omvat tien lessen. Wanneer je een keer niet kunt, kun je op een andere avond inhalen, zolang je op les bent.   

Meld je aan voor gratis proefles

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Yogafirst - Yoga-Midden-Drenthe is in 2010 opgericht door Jeannet Kooi. Jeannet geeft een zachte vorm van hatha yoga. De oefeningen zijn gericht op het voelen van spanning in je lichaam en vervolgens het loslaten ervan en komen tot diepe ontspanning. Door die zachte benadering van het lichaam herken je je eigen grenzen beter en leer je binnen je eigen grenzen ontspanning te ervaren en te zijn in het nu. Jeannet heeft de vierjarige erkende yogadocentenopleiding gevolgd bij Yogahara in Groningen.


Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Paltz 21 - 9411 PM Beilen - Drenthe

06 - 54 39 72 92

info@yogamiddendrenthe.nl


Neem contact op!