• 1
  • 2
  • 3

Workshops

Vriendinnenworkshop

Naar jullie wens samengesteld:
yoga of yogadans
90 minuten (inclusief thee en wat lekkers)
€ 15,00 p.p. (vanaf 5 personen)

Themales De Aardegroet  

De aardegroet komt uit de dru yoga. Het is een serie zachte oefeningen. Door de combinatie van opwaartse en neerwaartse bewegingen kom je in een soort van flow. Door de flow vermindert stress. Door bij de neerwaartse oefeningen je steeds te verbinden met de uitademing aard je en wordt het leger en kalmer in je hoofd. 


Privéles

Misschien heb je lichamelijke klachten waardoor je twijfelt of yoga iets voor je kan betekenen. Dan kun je ook kiezen voor een individuele sessie of serie lessen. Samen kijken we welke oefeningen goed bij jouw klachten en wensen passen. Daarna kun je de oefeningen thuis doen, tijdens privélessen of in een groepsles. Het lesgeld voor een individuele les bedraagt € 45,00.

Een keer per jaar geef ik een workshop "de Zonnegroet" en "de Maangroet". Zie voor actuele informatie facebook of bekijk het het filmpje van de Zonnegroet.

 

 

 

Over Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Yogafirst - Yoga-Midden-Drenthe is in 2010 opgericht door Jeannet Kooi. Jeannet geeft een zachte vorm van hatha yoga. De oefeningen zijn gericht op het voelen van spanning in je lichaam en vervolgens het loslaten ervan en komen tot diepe ontspanning. Door die zachte benadering van het lichaam herken je je eigen grenzen beter en leer je binnen je eigen grenzen ontspanning te ervaren en te zijn in het nu. Jeannet heeft de vierjarige erkende yogadocentenopleiding gevolgd bij Yogahara in Groningen.


Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Paltz 21 - 9411 PM Beilen - Drenthe

06 - 54 39 72 92

info@yogamiddendrenthe.nl


Neem contact op!