• 1
  • 2
  • 3

12 maart: Themales Maangroet bij volle maan

Op zondag 12 maart is er van 19.30 - 21.00 uur een themales "de maangroet". Die dag is er volle maan en dat geeft deze serie van twaalf Yogahoudingen extra spirituele betekenis. Je maakt contact met de mysterieuze kracht van de maan. De maan heeft grote kracht en invloed op ons. Bijvoorbeeld via het getij (eb en vloed). Ons lichaam bestaat voor zo’n 70% uit water. De maan heeft hiermee ook invloed op ons. De Maangroet (Chandra=Maan/schijnen, Namaskar=groet) eert deze krachten.

De yogahoudingen zorgen ervoor dat je je spieren rekt en strekt op een rustige en zachte manier. Door deze zachte beoefening ontstaat er een diepere rust in je lichaam. De Maangroet bevordert dan ook je nachtrust.

Deze themales is voor iedereen toegankelijk.
BIjdrage € 10,00
Opgave vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie voor meer informatie ook facebookpagina Maangroet.

Over Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Yogafirst - Yoga-Midden-Drenthe is in 2010 opgericht door Jeannet Kooi. Jeannet geeft een zachte vorm van hatha yoga. De oefeningen zijn gericht op het voelen van spanning in je lichaam en vervolgens het loslaten ervan en komen tot diepe ontspanning. Door die zachte benadering van het lichaam herken je je eigen grenzen beter en leer je binnen je eigen grenzen ontspanning te ervaren en te zijn in het nu. Jeannet heeft de vierjarige erkende yogadocentenopleiding gevolgd bij Yogahara in Groningen.


Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Paltz 21 - 9411 PM Beilen - Drenthe

06 - 54 39 72 92

info@yogamiddendrenthe.nl


Neem contact op!