• 1
  • 2
  • 3

Beleef Sport en Cultuur Festival Beilen

afrodans1Op zaterdag 28 mei geef ik tijdens het Beleef Sport en Cultuur festival in Beilen in een van de festivaltenten twee lessen YogaDans van 14.00 - 14.30 en 16.15 - 16.30 uur. Wil je  meer informatie of meedoen ? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Of kijk op Facebook:DansEnEnergie, YogaDans en EasyFlowYoga

YogaDans: Aarden en loslaten op Afrikaanse muziek en verzachten en verstillen op een ballade. In de lessen yogadans doe je een combinatie van yogaoefeningen op muziek. Door de toevoeging van muziek kom je vaak gemakkelijker uit je hoofd en ontstaat er een soort van flow. De zachte benadering van het lichaam maakt dat je tot ontspanning komt en los laat.

 

 

Over Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Yogafirst - Yoga-Midden-Drenthe is in 2010 opgericht door Jeannet Kooi. Jeannet geeft een zachte vorm van hatha yoga. De oefeningen zijn gericht op het voelen van spanning in je lichaam en vervolgens het loslaten ervan en komen tot diepe ontspanning. Door die zachte benadering van het lichaam herken je je eigen grenzen beter en leer je binnen je eigen grenzen ontspanning te ervaren en te zijn in het nu. Jeannet heeft de vierjarige erkende yogadocentenopleiding gevolgd bij Yogahara in Groningen.


Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Paltz 21 - 9411 PM Beilen - Drenthe

06 - 54 39 72 92

info@yogamiddendrenthe.nl


Neem contact op!