• 1
  • 2
  • 3

Yoga-avond serious yoga voor serious request

Ook dit jaar doe ik mee aan Serious Yoga. Op maandag 19 december van geef ik twee lessen waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request:

19.00 - 20.15 uur yogadans
20.30 - 21.45 uur hathayoga

Locatie: eigen yogaruimte in De Baanderhoeve Brinkkampen 33 in Spier
Bijdrage: € 8,00 / volledig bestemd voor Serious Request 2016, Stille ramp 2016: kinderen sterven (onnodig) aan een longontsteking 
Opgave vooraf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In beide yogalessen geef ik een zachte vorm van yoga, gericht op loslaten en ontspannen. Dit jaar is het yogathema “come and breathe with us”. Voor velen van ons is de adem een vanzelfsprekend gegeven, de adem is er altijd. Tijdens deze yogalessen zal er ook aandacht zijn voor de onverwachte kracht van de adem en het effect op ontspanning wanneer je je meer bewust wordt van de adembeweging en deze volgt in je lichaam
.

Serious Request 2016
Elke 35 seconden eist longontsteking een kinderleven. Wereldwijd sterven ruim 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. En de oplossing is relatief eenvoudig: een juiste behandeling en goede informatie.

Serious yoga in Westerbork
Vorig jaar heb ik samen met Sandra Schmidt van Yoga Westerbork meegedaan met serious yoga, dat is toen een heel mooi evenment geworden. Dit jaar doen we mee op twee locaties. Kun je niet op woensdag 14 december in Spier, dan kun je ook bij Sandra meedoen met de specilae serious yogalessen op woensdag 14 december (zie Ahimsa Yoga Westerbork)

Come breathe with us!
Serious Yoga’en – met zoveel mogelijk mensen – is bedoeld om aandacht te vragen, geld in te zamelen en positieve energie te genereren voor de stille ramp van elke 3fm Serious Request.

 

Over Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Yogafirst - Yoga-Midden-Drenthe is in 2010 opgericht door Jeannet Kooi. Jeannet geeft een zachte vorm van hatha yoga. De oefeningen zijn gericht op het voelen van spanning in je lichaam en vervolgens het loslaten ervan en komen tot diepe ontspanning. Door die zachte benadering van het lichaam herken je je eigen grenzen beter en leer je binnen je eigen grenzen ontspanning te ervaren en te zijn in het nu. Jeannet heeft de vierjarige erkende yogadocentenopleiding gevolgd bij Yogahara in Groningen.


Yogafirst-Yoga-Midden-Drenthe

Paltz 21 - 9411 PM Beilen - Drenthe

06 - 54 39 72 92

info@yogamiddendrenthe.nl


Neem contact op!